Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kirjasto

The heat Movies, Better Never envy... MAke it feel heavy

Muistathan ne tarinat, joista etusivulla sinulle taisin mainita? Kirjastonkin taidat muistaa, jos luit sen tekstin kokonaan. Whatever, täältä löydät kaikki tarinat - onhan tämä kirjasto. Ja vaikka tarinassa olisikin ikärajoitus, voit silti lukea sen, jos kestät tarinan tuoman sisällön.

Jos mielessäsi olisi jokin tarina, minkälaista tahtoisit lukea, niin ehdotuksia saa laittaa viekkuun. Joidenkin tarinoiden hahmoilla saattaa olla sama nimi kuin toisen tarinan hahmoilla. Jos siis ymmärrät, mitä tarkoitan - mutta kyseessä ei ole välttämättä sama hahmo.

Tarinat

Something is wrong [K-12]

 1. Luku // 2. Luku // 3. Luku // 4. Luku

Kuvaus :: Sides on pitkä 14 vuotta täyttänyt poika, joka on kiinnostunut kaikenlaisesta rakentelusta.. Vaikka yleensä kaikki räjähtävät tai murskaantuvat jollain tapaa. Sides kuuluu ryhmään nimeltä Romuttajat, ja siihen kuuluvat Niko, Harry, Tanja, Sofia ja Sari. Heillä kaikilla on myös yhteiset mielenkiinnon kohteet: autot, Transformers ja musiikki.

Romuttajat olivat sopineet tavallisen kokoontumisensa hieman ennen Kesäkuun puoltaväliä, mutta Sidesiä ei näkynyt. Eikä tullut näkymään seuraavaan kahteen viikkoon missään. Kirjaimellisesti. Mutta, mikä se Romuttajien lähistöllä kulkenut Lotus Exige olikaan?

 

Pakomatka [K-13]

1. Luku // 2. Luku // 3. Luku // 4. Luku

Kuvaus :: Aluksi sen piti olla vain perinteinen vuoristoretkeilypäivä, mutta kaikesta tulikin lopulta henkiinjäämistaistelua.. Sen huomaa piankin Rachel ja hänen ystävänsä Mikaela, jotka olivat matkanneet vuorille kahdella hevosellaan, Jupiterilla ja Smokella ja koiransa Niken kanssa.

 

What happened? [K-12]

1. Luku // 2. Luku // 3. Luku // 4. Luku

Kuvaus :: Jos kuuluu monia vuosituhansia kestäneeseen sotaan, elämä ei ole helppoa. Eikä varsinkaan silloin, kun tietty ulkomaalainen, autoksi muuntautuva jättiläisrobotti törmää orgaanisen planeetan pinnalle aluksellaan.. Ja kysymys kuuluukin: Missä kuonatissa hän on, ja missä hänen pitäisi olla?

 

Galactica [K-13]

1. Luku // 2. Luku // 3. Luku // 4. Luku

Kuvaus :: Kahdella jalalla kävelevät koirat asuttavat planeettaa nimeltä Galactic. Ja nämä kyseiset koirat ratsastavat todellakin dinosauruksilla! Mutta jos Rutto on levinnyt jo niin pitkälle, että lähes kaikki ovat Andiekunnassa kuolemanvaarassa, niin kuka voisi pelastaa päivän?

 

Soturin sielu [K-7]

1. Luku // 2. Luku // 3. Luku // 4. Luku

Kuvaus :: Soturikissoihin perustuva tarina, jossa kissojen sijaan ovat sudet. Niillä on kolme laumaa: Yölauma, Suolauma ja Metsälauma. Kaikki he uskovat Kuutamolaumaan, johon kaikki hyvät sudet päätyvät kuoltuaan, mutta paljon pahaa tehneet taas päätyvät Ikuiseen pimeyteen. Mitä tulee tapahtumaan kolmen lauman välillä? Varsinkin, kun Suolauman ja Yölauman välillä on paljon erimielisyyksiä...

©2019 Darkmount - suntuubi.com